O blogu

Hej!

Sem Jasna in veseli me, da prebiraš blog Bake Something Different. Od časa do časa nas kdo vpraša, če imamo doma slaščičarno, pa na vprašanje ne moremo odgovoriti pritrdilno. Lahko pa s tabo delim svoje navdušenje za pripravo sladic, saj mi nudijo odgovor na skoraj vsa vprašanja. Deževen dan? – Pekla bom! Rojstni dan? – Rojstnodnevna torta! Kosilo pri starših? – Prinesem sladico! 

Zakaj sem zasnovala Bake Something Different?

Odgovor je preprost. Blog mi predstavlja zabaven način zapolnjevanja prostega časa in je moja strast. Tako vsaki torti, slaščici, roladi, piškotku ali katerikoli drugi sladici pridodam osebno noto. Vsaka slaščica na blogu Bake Something Different je po svoje edinstvena. Včasih je dovolj že, da klasično sladico, kot je recimo kremšnita, popestriš z jagodami in takoj nastane drugačna, a nič manj okusna sladica. Tako sem pri nekaterih receptih uporabila nove sestavine, pri drugih sem ubrala lasten postopek peke, pri tretjih pa … No, da ne izdam vsega naenkrat, je najbolje, da sam/a preveriš kakšen recept. Seveda sem vsem receptom dodala fotografije.

Da povem še nekaj o sebi … 

Ne, po izobrazbi nisem ne slaščičarka ne kuharica. Pravzaprav sem 24-letna študentka magistrskega študija psihologije. Peči sem se naučila sama, in sicer sem že v otroštvu z veseljem pomagala mami in babici pri peki. Trenutno živim v Mariboru s svojim zaročencem. Sicer pa prihajam iz Prekmurja, kamor še zdaj redno hodim, da obiščem družino. Poleg peke počnem še veliko drugih stvari, zelo rada berem, gledam filme, serije in pišem ter skrbim za nekaj svojih rastlin.

jaz


Obilo užitkov in sladkih trenutkov. Vesela bom, če se mi pridružiš tudi na Facebooku, Instagramu in Pinterestu. In, jasno, Bake Something Different!

Jasna